• Veilig betalen
  • Gratis verzending in Nederland vanaf € 500,-
  • Snelle levering
  • Scherpe prijzen
  • Onbedrukt en bedrukt leverbaar

Duurzame Custom Made Artikelen

Duurzame custom made artikelen gemaakt naar uw wens. Wanneer u op zoek bent naar gepersonaliseerde, ecovriendelijke artikelen dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij kunnen alles op maat voor u realiseren.

Duurzame custom made en gepersonaliseerde artikelen als relatiegeschenk

Wanneer u bijvoorbeeld op zoek bent naar duurzame keycords met een all-over bedrukking dan bent u bij duurzame relatiegeschenken Nederland aan het juiste adres. In deze categorie vindt u producten welke wij custom made kunnen realiseren voor u en eventueel voor uw bedrijf. Denk hierbij naast keycords ook aan notitieblokken. Deze kunnen wij naar uw wens ontwerpen met uw logo en eventuele andere teksten/afbeeldingen en leveren vanaf 125 stuks.

Duurzame keycords met een all-over bedrukking

De duurzame keycords zijn geproduceerd met gerecycled PET materiaal. Dit kan duurzaam polyester zijn of het is deels gemaakt van ingezamelde petflessen. De productie en het drukken vinden plaats in Oost-Europa. Daardoor hoeven de keycords geen kilometers over zee af te leggen in milieu onvriendelijke schepen. Nog eens extra duurzaam dus!

De gerecyclede keycords kunnen all-over bedrukt worden. Wat betekent dat van begin tot eind en van zijkant tot zijkant bedrukt kan worden met het ontwerp wat u voor ogen heeft. U kunt enkele voorbeelden van ontworpen keycords vinden bij de producten. Het maakt niet uit hoeveel kleuren u wenst te gebruiken. De prijs is gebaseerd op het full colour bedrukken van de keycords. U kunt daardoor dus naast uw logo ook andere ontwerpen/wensen aanleveren.

Gepersonaliseerde notitieblokken van milieuvriendelijk papier en met Bio-inkt te bedrukken

Onze gepersonaliseerde notitieblokken in het formaat A4, A5 en A6 (CN_0100C) zijn gemaakt van milieuvriendelijk 80 grams Eucalyptus papier. Het bedrukken van de notitieblokken gebeurd met inkt gemaakt van biologische materialen en de productie vindt plaats in Nederland. Super duurzaam dus!

Het bedrukken van de gepersonaliseerde, milieuvriendelijke notitieblokken kan met elk gewenst ontwerp. Of u nu alleen uw logo op het notitieblok wenst of een heel ontwerp. Bij onze productafbeeldingen kunt u verschillende voorbeelden vinden van hoe de notitieblokken bedrukt kunnen worden met de bio-inkt. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden.

Duurzaam ondernemen trekt aan | Duurzame Custom Made en Gepersonaliseerde artikelen

Het duurzaam ondernemen trekt aan. Naast dat de overheid en wij als particulier hier mee bezig zijn, denk aan zonnepanelen en subsidies hiervoor, zijn ook bedrijven om ons heen bezig met het verduurzamen. Waar eerst alles goedkoop moest zijn, moet nu bijna alles duurzaam zijn. Duurzaam ondernemen is de trend van de 21ste eeuw.

Bedrijven zijn op zoek naar duurzame alternatieven voor de producten welke zij reeds al op voorraad hebben. Gelukkig is een duurzaam alternatief ook bijna altijd mogelijk. Van duurzame notitieblokken gemaakt van FSC gecertificeerd papier tot aan ECO balpennen gemaakt van Tarwestro. Heel veel is al mogelijk en elke maand komt er weer een duurzame oplossing bij!

Contact

Heeft u vragen over ons bestelproces of over onze duurzame relatiegeschenken en staan de antwoorden niet bij onze meest gestelde vragen? Dan kunt u altijd contact opnemen met ons verkoopteam. Wij zijn op werkdagen van 08:30 uur tot 17:00 uur bereikbaar per: