• Veilig betalen
  • Gratis verzending in Nederland vanaf € 500,-
  • Snelle levering
  • Scherpe prijzen
  • Onbedrukt en bedrukt leverbaar

Duurzame tassen bedrukken

Of u nu op zoek bent naar duurzame sporttassen, gerecyclede rugzakken of RPET heuptasjes. Wij bieden een groot assortiment aan duurzame tassen. Alle tassen in onze webshop zijn geproduceerd met natuurlijke of gerecyclede materialen. Alle tassen kunnen wij onbedrukt of bedrukt met uw logo of opdruk leveren.

Duurzame tassen bedrukken als relatiegeschenk

Tassen zijn de ideale relatiegeschenken wanneer u iets praktisch wilt weggeven. Tassen zijn altijd bruikbaar. Of het wel voor de sport is, werk of om boodschappen mee te doen. Een handige tas wordt door de ontvanger van het cadeau vaak gebruikt, misschien wel dagelijks. Wanneer u de duurzame tassen laat bedrukken met uw bedrijfslogo, zal de ontvangen continu in aanraking komen met uw merk of bedrijf. Dit geldt ook voor eventuele anderen die in aanraking komen met de bedrukte tas.

Duurzame relatiegeschenken Nederland laat u kiezen uit een ruime collectie duurzame tassen. Of u nu op zoek bent naar duurzame sporttassen, ECO rugzakken of milieuvriendelijk geproduceerde boodschappentassen. Bij ons vindt u een ruim aanbod aan deze duurzame tassen.

Klik hier voor een snelle link naar onze duurzame tassen:

Duurzame sporttassen gemaakt van gerecycled polyester | Bedrukt en onbedrukt

Voor het sporten is het handig om een sporttas bij te hebben voor het vervoeren van sportkleding, sportflessen en eventuele andere sportartikelen. In ons assortiment vindt u de meest handige sporttassen voor elke sport mogelijk. De sporttassen zijn allemaal gemaakt van duurzame, gerecyclede of natuurlijke materialen. Op deze manier dragen wij ons stukje duurzaamheid bij.

Duurzame boodschappentassen bedrukken | Duurzame tassen als relatiegeschenk

Naast sporttassen bevat onze collectie ook kwalitatieve, duurzame boodschappen tassen. Van big shoppers gemaakt van gerecycled katoen tot aan opvouwbare boodschappentasjes gemaakt van gerecycled polyester. Al deze duurzame boodschappentassen kunnen wij bedrukken met uw logo of opdruk. Met onze verschillende druktechnieken is elke opdrukmogelijkheid mogelijk en tevens ook elk ontwerp of logo.

Collectie duurzame tassen | Van ECO rugzakken tot aan duurzame koeltassen

Ondanks onze lage prijzen voor de duurzame tassen, kunt u er van op aan dat al onze tassen en overige reisartikelen aan strenge kwaliteitsstandaarden voldoen. Alleen producten die gemaakt zijn uit hoogwaardige materialen en afkomstig zijn van gerenommeerde fabrikanten, komen in aanmerking om opgenomen te worden in ons productassortiment. Hierdoor weet u zeker dat uw relatiegeschenken en promotiematerialen een lange levensduur hebben en de ontvanger niet zullen teleurstellen. Of u nou op zoek bent naar rugzakken gemaakt van ecologische materialen of koeltassen gemaakt van gerecyclede materialen. U kunt het allemaal in onze collectie vinden.

Mocht u hulp nodig hebben met het vinden van de perfecte duurzame tas dan kunt u altijd contact opnemen met ons verkoopteam. Met jaren ervaring kunnen wij u zeker helpen bij het vinden van het juiste relatiegeschenk.

Groot assortiment aan duurzame relatiegeschenken

Naast de duurzame tassen hebben wij natuurlijk veel meer relatiegeschenken en promotiemateriaal gemaakt van duurzame materialen. Van duurzame huisartikelen, ECO balpennen tot aan duurzame zonnebrillen gemaakt van tarwestro. Bijna alle relatiegeschenken zijn te vervangen voor een duurzaam alternatief. Bekijk eens onze volgende categorieën:

Contact

Heeft u vragen over ons bestelproces of over onze duurzame relatiegeschenken en staan de antwoorden niet bij onze meest gestelde vragen? Dan kunt u altijd contact opnemen met ons verkoopteam. Wij zijn op werkdagen van 08:30 uur tot 17:00 uur bereikbaar per: