• Veilig betalen
  • Gratis verzending in Nederland vanaf € 500,-
  • Snelle levering
  • Scherpe prijzen
  • Onbedrukt en bedrukt leverbaar

Duurzame drinkwaren bedrukken

Het bedrukken van duurzame drinkwaren is bij ons zo geregeld. Of u de producten nou graag wil laten bedrukken met uw logo of toch graag onbedrukt besteld. Het kan bij ons!

Duurzame drinkwaren bedrukken als duurzaam relatiegeschenk

Duurzame wegwerpbekers bedrukken  

Kartonnen wegwerpbekers kun je natuurlijk heel goed gebruiken tijdens beurzen, evenementen en open dagen. Onze wegwerpbekers worden gemaakt van duurzame materialen zoals: karton en gerecycled plastic. Zit u er bijvoorbeeld aan te denken om een festival of goede doelen party te sponsoren? Dan zijn bedrukte wegwerpbekers echt een must om uw naam optimaal te verspreiden.

Laat u uw wegwerp bekers bedrukken bij DeReklameshop? Dan heeft u - naast een commercieel belang - ook oog voor duurzaamheid. De papieren bekers in onze webshop zijn 100 procent biologisch afbreekbaar en zien er ook nog eens heel fraai en degelijk uit. Prima dus om koffie, thee of water in te schenken en dit uit te delen tijdens een beurs of ander evenement. Zo’n kartonnen beker gaat natuurlijk de hele zaal door. Uw bedrijfsnaam wordt daardoor, zonder dat het u veel moeite kost, aan een breed publiek getoond. Mensen worden op deze manier telkens onbewust aan uw bedrijfsnaam herinnerd.

Koffie to – Go bekers bedrukken | Duurzame drinkwaren

Naast de standaard wegwerp bekers, vindt u bij ons ook de bekende koffiebekers met deksel, maar geheel duurzaam! Ideaal voor een koffie to go. Kies voor de koffiebeker gemaakt van koffiebonen, bamboevezels of tarwestro. Mochten de koffiebekers een onderdeel worden van uw promotiecampagne, dan raden wij u ten zeerste aan om deze te laten bedrukken. De naam ‘koffie to go’ zegt het al. Mensen blijven niet op één plek en nemen uw bedrijfsnaam overal mee naartoe. Een win-winsituatie.

Duurzame mokken & glazen bedrukken | Duurzame drinkwaren

Voor de echte duurzame mokken moet je natuurlijk bij duurzame relatiegeschenken Nederland zijn. Met mokken gemaakt van de meest duurzame materialen, zoals koffiebonen, bamboe, tarwestro en gerecycled glas bieden wij een uitgebreid assortiment aan duurzame drinkwaren.

Geef nog meer uitstraling aan je duurzame product door hem te bedrukken met je logo, naam of reclametekst! Bedrukken op natuurlijke materialen is met de huidige techniek geen probleem en ziet er kwalitatief erg goed uit. Vraag aan ons verkoopteam voor voorbeelden van bedrukkingen op duurzame producten.

Bedrukkingsmogelijkheden bij duurzame bekers, mokken en glazen

Kies bij het bedrukken van een duurzame beker, mok of glas voor de beste opdrukmogelijkheid. Kies voor: tampondruk, zeefdruk of het populaire lasergraveren bekijk onze andere bedrukkingstechnieken. Contacteer ons verkoopteam welke bedrukkingsmogelijkheid het beste past bij uw product, via onze chatbox.

Duurzaam onderscheiden met duurzame relatiegeschenken

Waar u ook voor kiest, het is belangrijk dat u zich onderscheidt van de rest. U kunt maar één keer een goede eerste indruk maken. Naast bekers van karton, kunt u bij ons ook een duurzame schenkkan met bijpassende glazen laten bedrukken of graveren met uw naam of logo. U kunt dan onder meer kiezen voor een duurzame set gemaakt van bamboe of een karaf set van gerecycled glas. Zo’n set oogt niet alleen fraai, maar door de verantwoorde materialen draagt u ook bij aan een beter milieu. Uw relaties zullen dit zeker waarderen!

Wilt u uw promotiecampagne verder uitbreiden met een compleet duurzaam pakket? Dan hebben wij in deze categorie meer duurzame giveaways voor u in de aanbieding:

Contact

Heeft u vragen over ons bestelproces of over onze duurzame relatiegeschenken en staan de antwoorden niet bij onze meest gestelde vragen? Dan kunt u altijd contact opnemen met ons verkoopteam. Wij zijn op werkdagen van 08:30 uur tot 17:00 uur bereikbaar per: