• Veilig betalen
  • Gratis verzending in Nederland vanaf € 500,-
  • Snelle levering
  • Scherpe prijzen
  • Onbedrukt en bedrukt leverbaar

Duurzame notitieboeken bedrukken

Duurzame notitieboeken kunt u bij ons onbedrukt bestellen maar ook laten bedrukken met uw logo of ontwerp. Al onze duurzame notitieboeken zijn ofwel van duurzaam of gerecycled materiaal gemaakt of de productie vind plaats in Europa.

1-12 van 54

Aflopend sorteren

Laat uw duurzame notitieboeken bedrukken bij ons! 

Het bedrukken van duurzame notitieboeken kan gemakkelijk en snel in onze duurzame webshop. Met onze handige rekentool kunt u de totale prijs van het bedrukken zo uitrekenen en betaalt u nooit te veel! Een notitieboek wordt nog veel gebruikt. Of het nu om een vergadering gaat, het noteren van een telefoontje of het op kunnen schrijven van een creatief idee, uw klanten pakken er altijd een notitieboekje bij. Klein, niet duur en iedereen heeft er baat bij; het perfecte relatiegeschenk!

Laat uw duurzame notitieboeken bedrukken bij Duurzame relatiegeschenken Nederland, en uw bedrijfsnaam duikt ineens overal op - in de trein, op kantoor of tijdens die lange uren in een wachtkamer. Een perfecte marketingactie die veel doet voor de naamsbekendheid van uw bedrijf. Zo geeft u uw relaties een nuttig cadeau dat het milieu minimaal belast. Niet alleen draagt u op deze manier zelf bij aan een beter milieu, u laat deze betrokkenheid ook zien aan uw klanten en relaties. En dit zullen zij alleen maar kunnen waarderen.

U kunt natuurlijk kiezen voor uw logo, maar ook een pakkende tekst of reclameboodschap werkt goed. De duurzame notitieboeken in ons assortiment zijn gemaakt van de duurzaamste materialen, zoals: gerecycled papier, karton, bamboe en kurk. 100% duurzaam dus! Sommige van onze duurzame notitieboeken zijn zelfs officieel gecertificeerd!

Duurzame notitieboeken kopen | Met uw bedrijfsnaam op de voorkant bedrukt

Wanneer u erover nadenkt om een duurzaam notitieboek aan te schaffen voor uw klanten of zakenrelaties, dan raden wij altijd aan om deze te laten bedrukken met uw logo of tekst. Uw relaties zullen dan altijd weten van wie ze dit relatiegeschenk hebben ontvangen. Uiteraard verkopen wij ook onbedrukte, duurzame notitieboeken, maar een notitieboek met bedrukking valt logischerwijs veel meer op.

Het uitdelen van de duurzame notitieboeken hoeft natuurlijk niet alleen voor uw klanten of zakenrelaties. U kunt het ook uitdelen aan nieuwe werknemers wanneer ze het contract hebben getekend om uw team te versterken. Hoe fijn is het om hem of haar te kunnen verwelkomen met een mooi en duurzaam notitieboek met uw bedrijfsnaam of de voorkant bedrukt. Al onze notitieboeken zijn te koop in onze webshop en zijn op hun eigen manier duurzaam geproduceerd. Aangezien duurzaamheid nog een lopend proces is, zal niet altijd alles helemaal duurzaam zijn. Maar wij zijn druk op weg om steeds meer processen duurzaam te maken.

Uiteraard biedt ons assortiment in de webshop meer duurzame relatiegeschenken dan alleen duurzame notitieboeken, kijk ook eens bij onze volgende duurzame categorieën:

Allemaal duurzame producten waardoor u uw maatschappelijke betrokkenheid nog eens extra benadrukt. Goed voor het milieu én goed voor uw bedrijf. Een win-winsituatie!

Uw duurzame notitieboek personaliseren met een mooie bedrukking? Wij helpen u graag verder

Wanneer u graag uw duurzame notitieboeken zou willen personaliseren dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u graag uw bedrijfsnaam of logo op het boekje samen met uw slogan? Geen probleem. Bij Duurzame relatiegeschenken Nederland draaien wij hier onze hand niet voor om. Een gepersonaliseerd, duurzaam notitieboekje is altijd een leuke weggever tijdens een open dag, beurs of ander bedrijf gerelateerd evenement. Of het nu om een notitieboekje met zachte of harde kaft gaat, of in A4, A5 of A6 formaat, het is allemaal mogelijk. Het gaat om volledig blanco notitieboeken die wij met alle plezier voor u bedrukken met een logo of tekst naar keuze. Een duurzaam notitieboek met bedrukking heeft veel meer waarde dan een notitieboek zonder bedrukking. Uw relaties zullen namelijk altijd met uw bedrijfsnaam in contact komen wanneer ze het duurzame notitieboek gebruiken.

Duurzaam pakket samenstellen | Nog meer duurzame relatiegeschenken

Heeft u interesse in andere duurzame promotieartikelen? Bekijk dan ook de andere duurzame relatiegeschenken van Duurzame relatiegeschenken Nederland. Ons aanbod is zeer uitgebreid en u bent ervan verzekerd dat deze producten milieuvriendelijk zijn geproduceerd. Vrijwel al onze relatiegeschenken kunnen bedrukt als onbedrukt geleverd worden, zodat u effectief reclame kunt maken voor uw organisatie.

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor duurzame balpennen, duurzame powerbanks of duurzame verzorgingsartikelen. Ook verkopen wij mooie, duurzame tassen en rugzakken waarop uw naam of logo duidelijk zichtbaar is. Wilt u echt een origineel relatiegeschenk weggeven? Wat dacht u van een duurzame drinkfles gemaakt van RPET materiaal?

U kunt er dan een heel duurzaam pakket van maken! Heeft u hulp nodig bij het samenstellen van uw duurzame pakket? Laat het ons weten, wij helpen u graag met het uitkiezen van de meest passende, duurzame relatiegeschenken.

Contact

Voor meer informatie over onze producten of onze webshop, kunt u contact opnemen met ons verkoopteam. Wij zijn op werkdagen van 08:30 uur tot 17:00 uur bereikbaar per:

  • Mail: info@duurzamerelatiegeschenkennederland.nl
  • Telefoon: 074 – 76 00 492
  • Chatbox
  • Whatsapp