• Veilig betalen
  • Gratis verzending in Nederland vanaf € 500,-
  • Snelle levering
  • Scherpe prijzen
  • Onbedrukt en bedrukt leverbaar

Duurzame keycords bedrukken

Het bedrukken van keycords is de beste manier om reclame te maken op een beurs of tijdens een conferentie. Wanneer u kiest voor een duurzame keycord laat u zien dat u de natuur en het milieu een handje wilt helpen. Uw relaties en eventuele potentiële klanten zullen dit alleen maar waarderen. De duurzame keycords kunnen wij tevens ook bedrukken met uw logo of ontwerp.

Duurzame Keycords Bedrukken bij duurzame relatiegeschenken Nederland

Bij beurzen en evenementen zijn keycords of lanyards onmisbaar! Maar ook tijdens het werk of onderweg kan een keycord erg handig zijn. De sleutels kunnen vastgemaakt worden aan de keycord, waardoor deze makkelijker in de tas te vinden is of de personeelspas kan er aan vast gemaakt worden. Zo kun je de personeelspas nooit verliezen. Tijdens beurzen en evenementen ben je goed herkenbaar doordat de badge met de keycord in het zichtveld zit.

Het dragen van een duurzame keycord zal nog meer waarde geven voor eventuele (potentiële) klanten. U denkt immers aan het belang van onze aarde en de natuur. Uw relaties en potentiële klanten zullen deze keuze voor duurzame keycords zeker op prijs stellen.

Bent u op zoek naar een afnemer van duurzame keycords en uw wilt de duurzame lanyards ook nog bedrukken met logo of ontwerp? Dan bent u bij duurzame relatiegeschenken Nederland aan het goede adres. Wij leveren onbedrukte en bedrukte, duurzame keycords en lanyards.

Ecologisch verantwoorde keycords en lanyards

Uiteraard hebben wij gewone keycords in ons aanbod in dereklameshop.nl. Deze kunt u vinden onder de categorie keycords/lanyards. Maar wilt u liever een duurzaam relatiegeschenk weggeven? Dan kunt u het beste bij duurzame relatiegeschenken Nederland zijn. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor onze lanyards gemaakt van het materiaal bamboe of onze keycords gemaakt van gerecycled polyester (RPET). Een ecologisch verantwoorde keuze voor mens en natuur. Niet alleen draagt u op deze manier zelf bij aan een beter milieu, u laat deze betrokkenheid ook zien aan uw klanten en relaties. En dit zullen zij alleen maar kunnen waarderen. Op onze site kunt u gemakkelijk uw prijs berekenen middels onze rekentool, inclusief of exclusief opdruk. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Duurzame keycords en lanyards bedrukken met uw logo of opdruk

Wanneer u een evenement, beurs of ander feest heeft of geeft waarbij duurzame keycords een must zijn, dan bent u hier goed! In ons assortiment hebben wij verschillende soorten duurzame keycords/lanyards. Of het nou gaat om een duurzame lanyard met veiligheidssluiting of zonder, of eentje met een buckle of zonder, het kan allemaal. Het bedrukken van de duurzame keycords kan geschiedden middels verschillende bedrukkingstechnieken. Met digitale transferdruk kunnen wij logo’s bedrukken welke veel kleuren bevatten. Met zeefdruk wordt met inkt het logo op de keycord bedrukt. Voor verdere informatie over onze bedrukkingstechnieken kunt u hier kijken.

Duurzaam keycords en lanyards leverbaar in meerdere kleuren

Zoals eerder aangegeven bieden wij verschillende duurzame keycords en neklinten aan in onze duurzame webshop. De ene is gemaakt van Bamboe, de ander van gerecyclede petflessen en weer anderen worden geproduceerd middels duurzaam katoen. Bij deze laatste is er (veel) minder water gebruikt bij de productie van de duurzame keycords.

De keycords/lanyards zijn in verschillende kleuren tevens ook te bestellen. Wanneer u nou op zoek bent naar een rode, navy, witte of zwarte duurzame keycord, wij hebben ze! U kunt de duurzame lanyards kopen in de kleur die het beste bij uw bedrijf past.

Wilt u de keycord bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo of een andere tekst? Dit kan in één kleur, maar ook in meerdere kleuren. Tip: kies bij een keycord met naam vooral voor kleuren die niet wegvallen tegen de kleur van het neklint. Zo is uw reclame goed zichtbaar. Onze bamboe keycords zijn hierdoor een effectief relatiegeschenk dat bijdraagt aan de bekendheid van uw bedrijf.

Bestellen van duurzame, voordelige keycords en lanyards in grote aantallen

Wilt u het liefst grotere aantallen duurzame keycords en lanyards bestellen in onze webshop. Dan profiteert u van onze staffelkortingen. Hoe meer u bestelt van een product, hoe minder u in verhouding betaald. U bent dus een stuk voordeliger uit in onze webshop. Bij duurzame relatiegeschenken Nederland vindt u altijd het ideale relatiegeschenk om uw relaties te verrassen!

Als het geen duurzame keycord is dan kunt u nog inspiratie opdoen in onze volgende categorieën:

Nog meer Duurzame relatiegeschenken in de aanbieding  

Heeft u interesse in andere duurzame promotieartikelen? Bekijk dan ook de overige duurzame relatiegeschenken van duurzame relatiegeschenken Nederland. Ons aanbod is zeer uitgebreid en u bent ervan verzekerd dat deze producten milieuvriendelijk zijn geproduceerd. Vrijwel al onze relatiegeschenken kunnen bedrukt worden, zodat u effectief reclame kunt maken voor uw organisatie.

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor duurzame balpennen, kleurpotloden of duurzame notitieblokken. Ook verkopen wij mooie, duurzame tassen en rugzakken waarop uw naam of logo duidelijk zichtbaar is. Wilt u echt een origineel relatiegeschenk weggeven? Wat dacht u van een duurzame rekenmachine die werkt op zonne-energie en gemaakt is van grondstoffen als maïs en bamboe?

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

CN Trading hecht veel waarde aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Daarom hebben wij onze producten ingericht in een nieuwe, duurzame webshop. Duurzame relatiegeschenken zoals ons bamboe keycord brengen geen schade toe aan het milieu. U kunt deze relatiegeschenken bedrukken, zodat u op een volledig verantwoorde manier reclame maakt.

Tevens proberen wij de processen van de duurzame relatiegeschenken nog meer te verduurzamen. Waaronder onze processen te laten controleren door verantwoorde instanties welke certificeringen mogen uitdelen. Voor informatie over onze duurzaamheidslabels en externe certificeringen kunt u hier kijken.

Contact

Voor meer informatie over onze producten of onze webshop, kunt u contact opnemen met ons verkoopteam. Wij zijn op werkdagen van 08:30 uur tot 17:00 uur bereikbaar per:

  • Mail: info@duurzamerelatiegeschenkennederland.nl
  • Telefoon: 074 – 76 00 492
  • Chatbox
  • Whatsapp