• Veilig betalen
  • Gratis verzending in Nederland vanaf € 500,-
  • Snelle levering
  • Scherpe prijzen
  • Onbedrukt en bedrukt leverbaar

Duurzame Op = Op Artikelen

Voor al uw duurzame op = op artikelen! Duurzame artikelen te bestellen voor stuntprijzen. Vaak zijn deze producten in de uitverkoop, doordat ze uit ons assortiment zullen verdwijnen. Sla nog snel uw slag.

1-12 van 24

Aflopend sorteren
Pagina

Duurzame OP=OP artikelen

Op zoek naar duurzame artikelen maar wilt u deze voor een goedkopere prijs kunnen bestellen. Dan zit u hier goed. Onze OP=OP categorie bevat producten welke uitlopend zijn en daarom ook niet snel zullen terugkeren. Hierdoor zijn de stuksprijzen voor de duurzame giveaways een stuk goedkoper. Goedkoop en duurzaam, het is mogelijk!

Duurzame giveaways in onze OP=OP

U zult hier nu nog geen groot assortiment vinden, in onze OP=OP categorie. Aangezien duurzame giveaways nu nog erg gewild zijn, zijn er nog niet heel veel duurzame producten welke in de uitverkoop komen. Echter zal ook deze categorie met de maanden steeds meer gevuld raken. Waar het eerst de goedkope duurzame sleutelhangers en pennen zullen zijn, zullen hier later ook de ECO notitieboeken en duurzaam textiel bij komen.

De OP=OP categorie betekent dus niet dat de duurzame giveaways van mindere kwaliteit zijn. Het zijn giveaways van erg goede kwaliteit waarbij de prijs gewoon lager is geworden omdat ze in de opruiming zitten of wanneer er nog een kleine voorraad is waar wij vanaf moeten. Op deze manier wordt het een win-win situatie. Wij komen van onze laatste voorraad af en u kunt uw duurzame giveaways voor een goedkopere prijs op de kop tikken in onze OP=OP categorie.

Goedkope maar toch duurzame relatiegeschenken met logo bedrukken

Naast het onbedrukt afnemen van onze duurzame relatiegeschenken, kunnen wij de duurzame giveaways ook laten bedrukken voor u. Of u nu alleen een tekst op het geschenk zou willen of een logo of ontwerp. Het is allemaal bij ons mogelijk. De meeste van onze producten hebben verschillende mogelijkheden tot het laten bedrukken. Zoals het lasergraveren, zeefdrukken, tampondrukken, blinddrukken enzovoort.

Wanneer u niet bekent bent met de bedrukkingstechnieken, dan raden wij u aan zich in te lezen in ons korte overzicht met de meest gebruikte bedrukkingstechnieken. Klik hier op de link voor een uitleg, met bijgevoegde filmimpressies.

Voor elke logo en elk soort productmateriaal hebben wij een bedrukkingstechniek welke het beste aansluit. U kunt ook altijd ons verkoopteam vragen voor uitleg en advies.

Duurzame relatiegeschenken met een snelle levering

Al onze duurzame relatiegeschenken kunnen wij snel leveren. Onbedrukt kunt u de relatiegeschenken al binnen 2 à 3 werkdagen in huis hebben (soms zelfs al binnen 24 uur). Bedrukt kunnen wij de duurzame relatiegeschenken vaak binnen 6 à 8 werkdagen leveren. Bij sommige bedrukkingsmethoden zoals lasergraveren is de productie binnen 24 uur al klaar en duurt de verzending vaak het langst. Maar binnen 3 à 4 werkdagen heeft u wel wat moois in huis!

Duurzaam onderscheiden met duurzame relatiegeschenken

Waar u ook voor kiest, het is belangrijk dat u zich onderscheidt van de rest. U kunt maar één keer een goede eerste indruk maken. Naast de duurzame OP=OP artikelen hebben wij nog meer duurzame giveaways.

Wilt u uw promotiecampagne verder uitbreiden met een compleet duurzaam pakket? Dan hebben wij in deze categorie meer duurzame giveaways voor u in de aanbieding:

Contact

Heeft u vragen over ons bestelproces of over onze duurzame relatiegeschenken en staan de antwoorden niet bij onze meest gestelde vragen? Dan kunt u altijd contact opnemen met ons verkoopteam. Wij zijn op werkdagen van 08:30 uur tot 17:00 uur bereikbaar per: