• Veilig betalen
  • Gratis verzending in Nederland vanaf € 500,-
  • Snelle levering
  • Scherpe prijzen
  • Onbedrukt en bedrukt leverbaar

Duurzame balpennen

Duurzame balpennen in verschillende materialen leverbaar. Van balpennen gemaakt van kurk, bamboe, RPET, koffievezels en meer.. Al onze duurzame balpennen zijn gemaakt van enige vorm van duurzame, natuurlijke of gerecyclede materialen. Wij kunnen de balpennen onbedrukt leveren of voor u bedrukken met uw logo of opdruk.

1-12 van 89

Aflopend sorteren

Duurzame balpennen gemaakt van Tarwestro, Kurk, Bamboe, gerecycled materiaal of RPET

Ondanks dat de wereld aan het digitaliseren is, blijven balpennen een belangrijk onderdeel van ons (misschien wel dagelijks) leven. Of u nou een paar notities op een memoblaadje schrijft, een brief wilt schrijven of een hele tekst op een A4’tje. Een balpen blijft onmisbaar op kantoor of in huis. Om uw omgeving te verduurzamen biedt duurzame relatiegeschenk Nederland ook duurzame balpennen aan! Deze duurzame balpennen zijn gemaakt van Tarwestro, Kurk, Bamboe, gerecycled materiaal of RPET. Het weggeven van deze balpennen op beurzen of evenementen zal nog beter aanvoelen dan wanneer u een super goedkope plastic pen weggeeft. Uw relaties en eventueel nieuwe klanten zullen het zeker op prijs stellen dat u rekening houdt met het milieu en uw steentje bijdraagt aan het verduurzamen van de omgeving.

Duurzame balpennen in alle vormen en materialen | Tarwestro of Kurken balpennen

De veranderingen in de wereld zijn natuurlijk niet te missen, we staan steeds meer stil bij het milieu en proberen moeder aarde een handje te helpen. Door afval te scheiden, te recyclen en duurzamer te leven zijn we met zijn allen al goed op weg. Een duurzame pen is een pen die gemaakt is van een natuurlijk product of van een gerecycled product, 100% duurzaam dus! Duurzame balpennen zijn gemaakt van tarwestro, koffiebonen, maïs, bamboe, kurk of gerecyclede materialen (zoals papier). Niet alleen draagt u op deze manier zelf bij aan een beter milieu, u laat deze betrokkenheid ook zien aan uw klanten en relaties. En dit zullen zij alleen maar kunnen waarderen. Ga voor groen en ga voor duurzaam!

Duurzame pennen laten bedrukken? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ondanks de duurzaamheid van onze balpennen kunnen zij nog steeds bedrukt worden met uw logo of ontwerp! Het bedrukken van de balpennen kan middels verschillende bedrukkingstechnieken. Zo kunnen wij uw full colour logo bedrukken of uw logo in 1 kleur. Het is maar wat u wenst.

Het bestellen van bedrukte balpennen kan makkelijk en eenvoudig in onze webshop. Nadat wij uw bedrukte order hebben ontvangen zullen wij deze verder verwerken. Onze studio zal voor u een digitale drukproef realiseren waarbij u kunt zien hoe de duurzame balpen eruit gaat zien met uw logo er op bedrukt. Pas na akkoord van de digitale drukproef gaan wij pas over op de productie van het bedrukken van de duurzame pennen.

Naast duurzame balpennen nog meer duurzame relatiegeschenken om te bedrukken

Duurzame balpennen kopen doet eigenlijk niemand meer tegenwoordig, die krijg je cadeau. Daarom zijn bedrukte, duurzame balpennen een prima manier om mensen onbewust telkens aan uw bedrijf te herinneren. Even snel iets opschrijven is een dagelijkse handeling, speel hier dus slim op in! Mocht u naast een duurzame balpen nog meer duurzame relatiegeschenken willen weggeven, denk dan ook eens aan:

Contact

Heeft u vragen over ons bestelproces of over onze duurzame relatiegeschenken en staan de antwoorden niet bij onze meeste gestelde vragen? Dan kunt u altijd contact opnemen met ons verkoopteam. Wij zijn op werkdagen van 08:30 uur tot 17:00 uur bereikbaar per: