• Veilig betalen
  • Gratis verzending in Nederland vanaf € 500,-
  • Snelle levering
  • Scherpe prijzen
  • Onbedrukt en bedrukt leverbaar

Duurzame Bekers bedrukken

Van duurzame koffiebekers tot bekers gemaakt van plantaardig materiaal. Alle bekers in deze categorie zijn speciaal voor u geselecteerd. Bestel de duurzame bekers onbedrukt of laat ze bedrukken met uw logo of ontwerp!

1-12 van 14

Aflopend sorteren
Pagina

Duurzame koffiebekers to-go en bekers gemaakt van gerecycled of plantaardig materiaal

Het cadeau doen van een duurzame beker is een prima relatiegeschenk. Naast dat u echt wat moois weggeeft is de waarde die erachter zit ook groot. U laat zien dat u waarde hecht aan de natuur en de aarde waar wij op mogen leven. Dit zal zeker gewaardeerd worden door diegene die de beker van u mag ontvangen. U geeft niet zomaar iets goedkoops weg maar een relatiegeschenk met een boodschap.

Het assortiment van duurzame relatiegeschenken is eindeloos, waaronder ook duurzame koffiebekers. Van duurzame bekers to-go tot aan evenementen bekertjes gemaakt van gerecyclede materialen.

Eco bekers gemaakt van plantaardige materialen | Duurzame bekers

Naast gerecyclede materialen kunnen de bekers uit ons assortiment zijn gemaakt van plantaardige materialen. Dit is een duurzaam alternatief voor de traditionele bekers. De PLA (plantaardige) bekers zijn stijlvol en praktisch in de ochtend voor de eerste beker koffie en ideaal om te vervoeren van uw favoriete warme dranken.

PLA staat voor polymelkzuur, in het Engels PolyLactic Acid genoemd. PLA wordt niet gemaakt van aardolie zoals bij plastic maar van melkzuur afkomstig uit landbouwgewassen zoals maïs. PLA wordt ook wel gezien als bioplastic. In 2018 bestond 18,9% van de totale capaciteit van bioplastics uit PLA (European Bioplastics, nova-Institute, 2021). Waar dit in 2016 nog maar 10,3% was is er dus een groei te zien.

Duurzame bekers to-go met opdruk, logo of tekst bedrukken

Alle duurzame bekers in ons assortiment kunnen wij bedrukken voor u. Uiteraard kunt u de bekers ook onbedrukt bestellen, al vanaf 10 stuks. Echter geeft een opdruk de duurzame beker natuurlijk veel meer waarde.

Wanneer u ervoor kiest om bijvoorbeeld uw logo op de duurzame bekers te laten bedrukken dan zal de ontvanger altijd worden herinnert aan uw bedrijf. De duurzame beker heeft dan veel meer waarde en de ontvangers zullen u telkens weer dankbaar zijn.

Het bedrukken van de duurzame bekers to-go kan middels verschillende druktechnieken. Enkele bekers kunnen wij laten graveren in de siliconen band. Met gravering wordt de bovenste laag van de siliconen band verwijderd, op deze manier blijft uw logo voor altijd in de beker staan. Maar ook is de mogelijkheid om uw logo in kleur te drukken middels Tampondruk of Digitaal rondom druk. Met deze laatste kan uw ontwerp rondom bedrukt worden om de beker.

Van alles is mogelijk! Mocht u er nou niet uitkomen, dan staat ons verkoopteam voor u klaar met advies of antwoord op uw vragen.

Nog meer duurzame relatiegeschenken | Bedrukt of onbedrukt

Naast duurzame, milieuvriendelijke bekers kunt u natuurlijk ook kiezen voor onze andere duurzame relatiegeschenken. Het assortiment is breed en eindeloos en elke maand komen er weer nieuwe producten bij. Zo hebben wij relatiegeschenken zoals:

Contact

Heeft u vragen over ons bestelproces of over onze duurzame relatiegeschenken en staan de antwoorden niet bij onze meest gestelde vragen? Dan kunt u altijd contact opnemen met ons verkoopteam. Wij zijn op werkdagen van 08:30 uur tot 17:00 uur bereikbaar per: