• Veilig betalen
  • Gratis verzending in Nederland vanaf € 500,-
  • Snelle levering
  • Scherpe prijzen
  • Onbedrukt en bedrukt leverbaar

Duurzame notitieblokken bedrukken

Duurzame notitieblokken bedrukken met uw bedrijfskleuren en ontwerp. De meeste notitieblokken zijn gecertificeerd met het FSC certificaat. Op een verantwoorde manier worden onze duurzame notitieblokken geproduceerd.

1-12 van 13

Aflopend sorteren
Pagina

Duurzame notitieblokken bedrukken bij duurzame relatiegeschenken Nederland

Een notitieblok wordt nog veel gebruikt. Even een kleine notitie op werk opschrijven, of een boodschappen lijstje maken. Ondanks dat veel al wel digitaal gaat, worden veel notities toch nog opgeschreven. Ondanks dat papier natuurlijk niet altijd even goed is voor het milieu, zijn de meeste producten in onze webshop duurzaam verantwoord. Zo zijn er duurzame notitieblokken gecertificeerd met het FSC – certificering.

Alle duurzame notitieblokken kunnen wij ook voor u laten bedrukken met uw bedrijfslogo of uw ontwerp. Ga verantwoord aan de slag met de duurzame notitieblokken uit ons assortiment.

FSC gecertificeerde notitieblokken | Duurzame relatiegeschenken Nederland

Bossen zijn misschien wel het kostbaarste bezit van onze wereld. Zowel voor mensen als dieren zorgen onze bossen natuurlijk voor de nodige CO2. Bossen zijn een bron van biodiversiteit en onmisbaar voor een stabiel klimaat. Al bijna 30 jaar is het de missie van FSC om bossen te herstellen en te beschermen. Als FSC-bosbeheer plaatsvindt, waar ook ter wereld, is sprake van een gezond bos dat leeft. Dat maakt FSC-bosbeheer een belangrijk instrument tegen ontbossing.

Door te kiezen voor FSC-producten geef je de boseigenaar de middelen om het bos duurzaam te beheren. Dat betekent ook dat bos niet kan worden omgezet in gebieden voor palmolie-, soja- of veeteelt.

Uw relaties zullen u dankbaar zijn voor de keuze die u maakt voor de duurzame(re) variant. U zult zeker ook geen last van uw geweten krijgen wanneer u kiest voor duurzaamheid. U weet dat u op deze manier uw steentje bijdraagt aan een betere en schonere wereld!

Duurzame notitieblokken bedrukken met uw logo of tekst

Alle duurzame notitieblokken in ons assortiment vallen onder de categorie duurzaamheid. Duurzame producten belasten het milieu niet of nauwelijks. Dit zullen uw relaties alleen maar kunnen waarderen. Naast dat u commercieel bezig bent, gaat u ook zorgvuldig om met uw omgeving. En dat komt de naam van uw bedrijf alleen maar ten goede.

Hoe duurzaam het notitieblok is staat beschreven bij het product en zullen wij zoveel mogelijk proberen te vertellen door onze duurzame labels. Ook wij zijn uiteraard voorstander dat u kiest voor de meest duurzame mogelijkheid. Maar het kan zijn dat deze optie niet binnen uw budget gaat passen.

Het bedrukken van de notitieblokken kan middels verschillende bedrukkingstechnieken. Het bedrukken van de duurzame notitieblokken geeft altijd meer waarde dan wanneer u kiest voor een blanco notitieblok. Uw bedrijfsnaam of logo zal telkens weer tevoorschijn komen in de ogen van eventuele (potentiële) klanten of relaties. Hoeveel blaadjes ze ook afscheuren, uw logo komt bij het volgende blaadje gewoon weer terug.

Nog meer duurzame relatiegeschenken bedrukken naast de duurzame notitieblokken

Naast duurzame notitieblokken vindt u bij ons in de webshop nog veel meer duurzame relatiegeschenken. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat en hoeveel budget u ook te besteden heeft, wij schenken aan alle bestellingen evenveel aandacht. We vinden het belangrijk om volledig aan uw (duurzame) wensen te voldoen. Onze duurzame en ECO relatiegeschenken kunt u zowel bedrukt als onbedrukt bestellen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Heeft u naast een bedrukt notitieblok wellicht nog andere wensen op het gebied van duurzame relatiegeschenken? Bekijk dan eens onze volgende duurzame/ECO relatiegeschenken:

Hopelijk gaat u eruit komen met onze webshop en kunt u al uw duurzame producten en ECO relatiegeschenken vinden. Mocht u er toch niet uitkomen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Contact

Voor meer informatie over onze duurzame relatiegeschenken of onze webshop, kunt u contact opnemen met ons verkoopteam. Wij zijn op werkdagen van 08:30 uur tot 17:00 uur bereikbaar per:

  • Mail: info@duurzamerelatiegeschenkennederland.nl
  • Telefoon: 074 – 76 00 492
  • Chatbox
  • Whatsapp