• Veilig betalen
  • Gratis verzending in Nederland vanaf € 500,-
  • Snelle levering
  • Scherpe prijzen
  • Onbedrukt en bedrukt leverbaar

Duurzame sleutelhangers graveren of bedrukken

Laat uw duurzame sleutelhangers bedrukken of graveren om nog meer waarde te geven aan uw weggevertjes/relatiegeschenk! Wij kunnen de duurzame sleutelhangers in ons assortiment bedrukken of graveren met uw logo of enig andere opdruk.

1-12 van 17

Aflopend sorteren
Pagina

Duurzame sleutelhangers graveren en bedrukken

Sleutelhangers zijn er in verschillende soorten en maten. De duurzame sleutelhangers in ons assortiment zijn gemaakt van natuurlijke en/of gerecyclede materialen. Van houten sleutelhangers, bamboe sleutelhangers tot aan RPET varianten. Met de technologie van nu is (bijna) van alles mogelijk op het gebied van duurzaamheid. Het assortiment duurzame sleutelhangers zal zeker met de jaren nog uitbreiden met nog meer varianten.

De duurzame sleutelhangers zijn een perfect relatiegeschenk als u iets moois wilt weggeven. Wanneer u de duurzame sleutelhangers ook nog laat bedrukken of graveren met uw logo dan zal het geschenk meer waarde krijgen. De ontvanger zal telkens weer in aanraking komen met uw logo of merk. Ook anderen die in aanraking komen met de sleutelhanger zullen uw bedrijfslogo zien en herkennen. De sleutelhangers zullen zich zeker terugbetalen met de naamsbekendheid die de giveaway met zich meebrengt.

Van Bamboe sleutelhangers tot aan een kurken variant | Onbedrukt of bedrukt te bestellen

Of u de sleutelhanger nu aan uw huissleutel wilt vastmaken of aan de sleutels van uw werk. Sleutelhangers zijn onmisbaar in het dagelijks leven. Door de splitring houdt het al uw belangrijke sleutels bij elkaar. Op deze manier raakt u uw sleutels nooit meer kwijt!

De duurzame sleutelhangers kunnen bij ons in de duurzame webshop onbedrukt of bedrukt worden besteld. Wij kunnen alle varianten in onze shop bedrukken en/of graveren met uw opdruk of logo. Zelfs de kurken varianten. Voor elke duurzame sleutelhanger is een druktechniek mogelijk. Welke druktechniek verschild per product. Vaak worden de houten sleutelhangers gegraveerd, wat een chique aanzicht geeft. Met een gravering zal het logo of de opdruk nooit meer van het product verdwijnen. Sommige druktechnieken zijn niet passend bij het product of de inkt hecht zich niet goed aan het product. Voor uitleg over onze druktechnieken kunt u hier klikken: uitleg bedrukkingstechnieken.

U raakt nooit meer een sleutel kwijt met de duurzame sleutelhangers van Duurzame Relatiegeschenken Nederland

Met de sleutelhangers van duurzame relatiegeschenken Nederland zult u nooit meer een sleutel kwijt raken. Doordat er een sleutelhanger aan uw sleutels hangt zal deze makkelijker te vinden zijn in uw tas. De sleutelbos wordt groter gemaakt en daardoor makkelijker vindbaar. Wanneer u een losse sleutel heeft dan is er een vergrote kans dat u deze kan kwijtraken.

Elk jaar vullen wij de categorie duurzame sleutelhangers weer aan met nieuwe varianten. Het aanbod mag misschien nu wat minder zijn. Steeds meer fabrieken gaan over op duurzame varianten. De vraag naar duurzamere varianten groeit met de maand en waar vraag is, zal er ook meer aanbod komen.

Overige duurzame opties | Duurzame Relatiegeschenken Nederland

Bent u op zoek naar andere duurzame opties? Kijk dan eens in onze overige categorieën:

Wij bieden een groot assortiment aan duurzame relatiegeschenken aan. Voor ieder wat wils.

Mocht u nou vragen hebben over ons duurzame assortiment, dan kunt u ons verkoopteam bereiken op de volgende werkdagen:

  • Maandag tot en met donderdag van 8:30 tot 17:00 uur
  • Vrijdag van 8:30 tot 15:00 uur

Op de volgende manier kunt u contact met ons opnemen: