• Veilig betalen
  • Gratis verzending in Nederland vanaf € 500,-
  • Snelle levering
  • Scherpe prijzen
  • Onbedrukt en bedrukt leverbaar

Duurzame giveaways bedrukken

Op zoek naar duurzame giveaways? Dan zit u bij ons goed. Wij hebben diverse duurzame, gerecyclede en ECO giveaways die u makkelijk en goedkoop kunt bestellen en weggeven. U kunt de giveaways ook nog laten bedrukken met uw logo of ontwerp.

Pagina
Pagina

Duurzame giveaways bedrukken bij duurzame relatiegeschenken Nederland

Wanneer u graag de aandacht van mensen wilt trekken dan zijn giveaways vaak de beste manier om dit te doen. Helemaal als de giveaways duurzaam geproduceerd zijn of gemaakt zijn van natuurlijke materialen. U wilt namelijk graag dat uw zakenpartners of eventuele nieuwe klanten kennis maken met uw merk. Of u wilt graag de naamsbekendheid van uw merk uitbreiden. Duurzame giveaways zijn de giveaways die net even wat meer luxe uitstralen en waarbij u laat zien dat u geeft om de natuur en het milieu. Veel mensen zullen het waarderen dat u de keuze hebt gemaakt voor een duurzame giveaway in plaats van een mega goedkope plastic variant.

Wat uw doel ook is, bij duurzamerelatiegeschenken Nederland hebben wij een groot assortiment aan onbedrukte en bedrukte duurzame giveaways. Hiermee bieden wij u voor al uw beurzen, feesten en andere evenementen een goedkope maar toch duurzaam alternatief voor uw relatiegeschenken. Zo kunt u natuurlijk duurzame sleutelhangers uitdelen, of gaan voor een gerecyclede polyester tas. Beiden zijn ook met bedrukking te bestellen in onze webshop.

Goedkope maar toch duurzame giveaways | Bedrukt of onbedrukt

In onze duurzame webwinkel hebben wij een breed aanbod aan duurzame giveaways. In onze webshop bieden wij luxe duurzame giveaways van erg goede kwaliteit maar ook goedkope duurzame giveaways voor fijne prijzen. Zo hebben wij duurzame producten welke uit het assortiment gaan en welke wij met hoge kortingen dan aanbieden in onze OP=OP categorie of in onze Duurzame Giveaway categorie.  

Voor elke beurs en voor elk evenement bieden wij een passend, duurzaam geschenk. Al onze duurzame relatiegeschenken kunnen wij onbedrukt bij u leveren of juist laten bedrukken met uw logo of merk. Wij raden altijd aan om de giveaways te laten bedrukken, omdat hiermee u de naamsbekendheid van uw bedrijf of merk veel beter blijft hangen. De ontvanger wordt namelijk telkens herinnert aan het feit dat uw bedrijf hem/haar dit geschenk heeft gegeven. De betrokkenheid van mensen bij uw bedrijf stijgt als gevolg hiervan aanzienlijk, wat in een later stadium kan leiden tot een nieuwe klant – of zakenrelatie.

Originele, ECO vriendelijke giveaways van hoge kwaliteit bedrukken met uw logo of opdruk

Een giveaway wat vaak gebruikt wordt of niet vroegtijdig kapotgaat zal langer in het geheugen blijven hangen! De ontvanger zal hiermee namelijk veel vaker in aanraking komen met uw bedrijf dan bij een duurzame giveaway welke vroegtijdig kapotgaat of waarbij de gebruiksintensiteit laag is. Het geven van bijvoorbeeld een duurzame pen, een ECO notitieboekje of een fietszadel gemaakt van gerecycled materiaal heeft dus meer kans om de naamsbekendheid van uw bedrijf te verhogen dan bijvoorbeeld een duurzaam keukenartikel wat sporadisch gebruikt wordt. De duurzame giveaways bij duurzame relatiegeschenken Nederland zijn speciaal geselecteerd op kwaliteit en duurzaamheid. Zo weet u zeker uw duurzame promotionele artikelen en zakelijke relatiegeschenken nog vele jaren mee zullen gaan.

De duurzame giveaways uit ons assortiment kunnen wij voor u bedrukken met uw logo of opdruk. Met de verschillende druktechnieken mogelijk bij onze drukkerijen zit er bijna altijd wel een druktechniek bij passend bij uw logo of opdruk. Het bedrukken van de giveaways verhoogd de naamsbekendheid van uw bedrijf aanzienlijk. De ontvangers worden blijvend herinnerd aan uw merk of bedrijf wanneer u de giveaways laat bedrukken. Zij zullen u dankbaar zijn voor het nuttige geschenk en zullen nadenken over uw bedrijf met een positieve gedachte.

Bedrukte duurzame giveaways of onbedrukte giveaways kiezen?

Over het algemeen kunnen we vaststellen dat bedrukte, duurzame giveaways een sterkere promotionele werking voor uw bedrijf hebben dan onbedrukte giveaways. Door de drukte van de dag zullen mensen niet snel bedenken dat zij de onbedrukte giveaway hebben gekregen van uw bedrijf. Maar stel uw logo staat bedrukt op de duurzame giveaway dan zullen ze sneller herinneren dat ze de giveaway van uw bedrijf hebben ontvangen. Dit geeft de ontvanger een positieve gedachte over uw bedrijf. Desalniettemin, hebben beide opties zijn eigen voordelen en zijn bruikbaar in specifieke situaties. Indien gewenst kunnen wij onbedrukte giveaways vanaf 10 stuks leveren en bedrukte vanaf 50 stuks (tenzij anders vermeld).

De mogelijkheden voor bedrukte, duurzame giveaways zijn eindeloos bij ons. Wij kunnen de giveaway bedrukken met uw logo of in de kleuren van uw huisstijl, exact op de manier die u zelf wenst. Op deze manier bent u verzekerd van originele giveaways waarmee de ontvangers veelvuldig in aanraking komen.

Alternatieve duurzame relatiegeschenken

Zit hier toch niet tussen wat u zocht? Geen paniek, gelukkig hebben wij nog veel meer duurzame relatiegeschenken in onze webshop staan. Scroll eens door onze categorieën heen en laat u verrassen door de vele duurzame producten.

Hier hebben wij een aantal snelle links naar duurzame categorieën in onze webshop:

Contact

Wilt u graag hulp bij het zoeken naar het meest passende duurzame relatiegeschenk?

Neem dan contact met ons op? Ons verkoopteam staat van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van een passend, duurzaam relatiegeschenk. Wij zijn bereikbaar middels de volgende kanalen: